АРХИВ

 
Лудории Ако искате да погледате малко разсъблечени тинейджърки (по бански, по бельо, голи до кръста, правещи буен секс и т. н.) грабвайте "Лудории" от кварталната  видеотека. Всъщност във филма се третират сериозни теми като лъжата, убийството по сметка, възмездието, но те са представени така сякаш са нещо екзотично (в което няма нищо лошо). Ломбардо (Мат Дилън) обсъжда коварния план с Кели (Денис Ричардс) по телефона, но и двамата са по бельо. Едната мома се опитва да удави другата в басейна, камерата се фокусира върху едрите гърди на тази, която е над водата. И все такива неща... Във филма участва и звездата от "Слийпърс" Кевин Бейкън в ролята на единия детектив, но обръзът на този герой е доста неубедителен.
 / Премиера на видео: 09.11.`98

 

Филм по романа на Джеймс Хардли Чейс "Още един глупак". Общо взето след като си поиграва с нервите на зрителя, филмът завършва там, откъдето е започнал. Хари Барбър, който се играе от Уди Харелсън ("Народът срещу Лари Флинт"), отново е в затвора, но само за кратко - колокото да опише неприятните си приключения, а после да направят филм... В случай че сте чели книгата, не бъдете "още един глупак" и не си губете времето с филма. Освен ако не сте върл фен на Елизабет Шу, която успява да съблазни Хари незнайно как, но иначе е много под нивото си от "Да напуснеш Лас Вегас".
 / Премиера на видео: 30.11.`98 

Филм по едноименния роман на Брет Истън Елис, автор на култовото произведение "Американски психар". Джулиън (Робърт Дауни мл.) е наркоман и има големи дългове. Отнема гаджето на най-добрия си приятел Клей (Андрю Маккарти), докато той следва в друг град. Въпреки това Клей прави всичко възможно, за да му помогне... Камен Воденичаров беше казал: "Нека стигнем дъното, за да се отблъснем от него." Но тази максима не важи, когато става дума за наркотици.
 / Премиера на видео: 14.12.`98

 


г1998,1999 г. Литературен клуб. Всички права запазени.